.

Wellness jako živtní styl..

Životní styl znamená způsob jakým žijeme, jak trávíme volný čas a jestli ho máme. Jak zaměstnáváme svou mysl a co děláme. Jaké aktivity nás charakterizují a s kým se stýkáme. Životní styl je náš styl života. Já volím wellness….

Cítíte ve svém životě tlak nebo shon? Denně řešíme kam musíme, co musíme a proč nemůžeme ještě dnes…

Neustále odkládáme odpočinek, relax a někdy i rodinu.

Proč?

Většinou jsou hlavním důvodem peníze a složenky. Potřebujeme je k životu. Spoustu z nás díky tomu honu za penězi onemocní. Někdy díky tomu onemocní naše vztahy. Někdy nás díky tomu naše děti málo vidí.

Jaké hodnoty bude mít vaše rodina a vaše společnost určujte pouze vy. Máte pocit, že to nemůžete ovlivnit nebo změnit?

Tak já vám prozrazuji, že je to jen na vás. Nabízím i možné řešení, pro ta co chtějí opravdu změnu. Můžete ovlivnit úplně všechno ve vašem životě. Ať už je to vaše zdraví, vaše vztahy a nebo vaše finance. Snažíte se, honíte se a pořád nic? Chtěli byste poznat možnost? Zajímala by vás možnost jak tohle všechno změnit?

Můžete mne kontaktovat. 

Proč mě? Jsem matka na mateřské a změnila jsem svůj vlastní život od základu. Měla jsem velký problém se štítnou žlázou i se svým životem. Se svými vztahy i s tím, že čekám dítě a nejsem zaopatřená jak bych potřebovala. Dnes mám rodinný dům, mám zdraví, mám skvělý vztah a úžasnou práci. Mou prací je pomáhat lidem k realizaci jejich zdraví a snům, pomáhám lidem rozjet vlastní podnikání. Mohu vám ukázat cestu ke změně. Nebo vám pomoci vylepšit vaše podnikání, nebo společně založíme nové. Mohu vám ukázat cestu k rovnováze. Pokud ji budete chtít vidět a jste připraveni to slyšet, a následně s tím něco udělat kontaktujte mě zde. 

Já jsem začala wellness žít. Udělala jsem si z toho životní styl, který miluji a hýčká mě. Nemusím být dokonalá ani super výkonná, ale přirozená, v harmonii a zdravá. Přestala jsem si na něco hrát. Sundala jsem masku. Jsem svá a svobodná. Nepotřebuji kolem sebe dokonalé stroje, ale lidi co se chtějí bavit a pracovat se sebou jak jim to sedí. Každý tady je jedinečný a má velké možnosti.

Pokud máte chuť si zlepšit náladu můžete si přečíst můj eBook Jak se cítit lépe, pokud chcete začít měnit a nevíte jak ráda vás provedu pomocí  eBooku První kroky k proměně životního stylu a plánu v něm na 7 dnů. 

Jak vám mohu pomoci? Můžete mne kontaktovat a mohu vám představit možnost spolupráce nebo možnost SUPER potravin a bylin s ověřenými výsledky.

Můžete mne jen sledovat a čerpat inspiraci na facebooku Zkus to – Dokážeš to!

 

kontaktuj@anetholubova.cz
Jsem šťastná, protože žiju život, o kterém jsem vždy snila. Moje vášeň k bylinkám a zeleným potravinám a zdravé stravě se stala mým živobytím. Dnes pomáhám lidem ke zdravému životnímu stylu a učím je rovnováhu a pevnost trojúhelníku zdraví- vztahy –finance.Tyto pilíře ovlivňují náš život ve všech směrech. Jsem výživovým nadšencem, který spojuje poznatky moderní biologie a psychosomatiky do jednoho celku. Osobnostní rozvoj uplatňuji v práci na životním stylu, energii, stravě, vztazích i finanční gramotnosti. Můj příběh si přečtěte zde>>
Komentáře